De Payment Service Provider in België achter al jouw online betalingen

Van een smart checkout voor e-commerce en marketplaces, tot complete betaaloplossingen voor abonnementen en openstaande facturen.

Buckaroo België bestaat één jaar

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Onze uitgebreide betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Buckaroo wint BeCommerce Innovation Award

Op 10 oktober 2021 hebben wij samen met POM de Innovation Award voor onze gezamenlijke Bancontact WIP betaaloplossing gewonnen! 🏆

BeCommerce Innovation Awards

We enable growth

Elke consument wil snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Samen met jou kijken we waar we winst kunnen behalen in het betaalproces om jou te helpen groeien.

Buckaroo checkout voorbeeld

Nieuws en blogposts:

Wat is een chargeback?

Een consument die iets koopt met een creditcard kan de betaling tot 9 maanden lang terugdraaien. Voor de koper een fijne veilige gedachte. Maar wat houdt het in voor de merchant?

Lees meer

E-commerce Barometer: Belgische e-commerce blijft groeien

De reissector, entertainment en tweedehands zitten in de lift, online aankopen bij fashion dalen. Wat opvalt, is dat de gemiddelde waarde van het winkelmandje stabiel blijft.

Lees meer

Hoe je van jouw reisbureauwebsite een conversiemachine maakt

De reismarkt verzadigd? Met een nichepubliek als doelgroep en een persoonlijke benadering is er ook voor een starter nog plaats op de travel market.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper De ideale betaalstrategie

Een klantvriendelijk betaalproces

In de whitepaper "De ideale betaalstrategie" vind je een overzicht van alle populaire betaalmethoden en tips voor een klantvriendelijk betaalproces.

Buckaroo is partner van:

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde bedrijven tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

of bel +3223202950

Meer uit je betaalstrategie halen?