Blog

Wat is een chargeback?

Een consument die iets koopt met een creditcard kan de betaling tot 9 maanden lang terugdraaien. Voor de koper een fijne veilige gedachte. Maar wat houdt het in voor de merchant?

Lees meer

E-commerce Barometer: Belgische e-commerce blijft groeien

De reissector, entertainment en tweedehands zitten in de lift, online aankopen bij fashion dalen. Wat opvalt, is dat de gemiddelde waarde van het winkelmandje stabiel blijft.

Lees meer

Hoe je van jouw reisbureauwebsite een conversiemachine maakt

De reismarkt verzadigd? Met een nichepubliek als doelgroep en een persoonlijke benadering is er ook voor een starter nog plaats op de travel market.

Lees meer

Handelsbanken stopt per 1 oktober met het aanbieden van iDEAL

Per 1 oktober heeft Handelsbanken besloten te stoppen met het aanbieden van iDEAL en met het aanbieden van de Betaalpas en Gold Card.

Lees meer

Debitcards en creditcards, de belangrijkste verschillen

Maestro, MasterCard, V PAY, Visa Electron, Visa, AmEx, PostePay... Wat zijn de voordelen, nadelen en verschillen? Je leest het in deze blogpost.

Lees meer

Bezoek Buckaroo op Digitalize Flanders 2022 - Antwerp Expo

Digitalize Flanders is het event dat ondernemingen helpt digitaliseren. De beurs trekt circa 2500 bezoekers, 100 exposanten en heeft meer dan 40 conferenties over het ondernemen van morgen.

Lees meer

AfterPay verandert per 4 oktober haar naam in Riverty

Vanaf 4 oktober wordt het co-branded logo doorgevoerd in de betaalplugins van Buckaroo, deze kunnen gedownload en geüpdatet worden via GitHub.

Lees meer

Koppel je PHP-website gemakkelijk met Buckaroo’s nieuwste SDK

Nieuw: een software development kit om je PHP website te integreren met de Buckaroo checkout. Met daarin alle informatie om je website te voorzien van betaalmethoden.

Lees meer

Alle uitstaande betalingen per debiteur in één overzicht

Debtor Collection, een nieuwe functie binnen Buckaroo’s creditmanagement-oplossing die facturen bundelt tot één betaalverzoek.

Lees meer