Blog

Geen excuses of uitvluchten meer: hoe dit online platform je gezonder helpt leven

Door corona kunnen we al een tijd niet meer naar de fitness. Maar laten we eerlijk zijn: ook voor COVID-19 trokken we nu en dan eens de uitvluchten-schuif open om niet te moeten gaan, toch? Maar daarvoor heeft FitChannel een oplossing gevonden!

Lees meer

Partnership Buckaroo en Payconiq voor online betalen via smartphone

De samenwerking tussen Buckaroo en Payconiq maakt het mogelijk voor webwinkeliers om de mobiele betaalmethode aan te bieden in de check-out. Betalen kan via een QR-code met de smartphone.

Lees meer

Meld je aan voor het fashion webinar op 29 april

Op donderdag 29 april organiseert Buckaroo het terugkerende event voor de e-commerce fashionbranche. In 2019 nog in het QO-hotel, dit keer online. En met fantastische sprekers Returnista en Braingineers.

Lees meer

Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is goedgekeurd.

Lees meer

Deze drie betaaltrends zetten de toon

Alfredo Prieto van Bancontact Payconiq (foto) en Pierre-Paul Desutter van Buckaroo praten over de toekomst van betalen in dit interview op Bloovi “Gebruiksgemak en snelheid staan meer dan ooit centraal”

Lees meer

Recordaantal transacties met Bancontact

In 2020 zijn er 1,65 miljard betalingen gedaan met Bancontact. Dat is weer een stijging van 10% ten opzichte van het jaar ervoor. Bancontact deelde de cijfers met Buckaroo.

Lees meer

Brecht Kaes en Pierre-Paul Desutter zetten kantoor op in Brussel

Brecht Kaes, Head of Belgium in een interview met Bloovi: "Belgische handelaars zijn heel ambitieus. Ze willen groeien in eigen land en over de grens."

Lees meer

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Payment Service Provider Buckaroo opent vandaag haar kantoor in Brussel.

Lees meer

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer