Blog

Hoe JohnBeerens.com jaarlijks flink groeit en de omzet zag verdubbelen in de coronacrisis

"We willen meer balans gaan zoeken tussen de conversie op de korte, en onze branding op de lange termijn." Ook het checkout- en betaalproces krijgt volop aandacht.

Lees meer

Custom domain: je eigen URL in het checkoutproces

Met de feature Custom Domain kies je zelf de URL van je checkout, zodat de betaalpagina gelinkt is aan je eigen domein. Lees er meer over ➩

Lees meer

Buckaroo sluit partnership met MageOne voor Magento 1

Vanaf juni 2020 stopt Adobe met de support voor Magento 1. Om nog steeds veilig betalingen te kunnen ontvangen heeft Buckaroo een partnership gesloten met MageOne.

Lees meer

Sans-Online: ‘Ons winkelpersoneel helpt nu mee in de webshop’

Wat voor effect heeft corona op de strategie voor omnichannelwinkels? We spraken erover met Tom, eigenaar van Sans Online.

Lees meer

Buckaroo met nieuwe betaal-App in Lightspeed eCom Store

Buckaroo heeft in samenwerking met Lightspeed een nieuwe koppeling ontwikkeld als basis dient voor toekomstige upgrades.

Lees meer

Deutsche bank over de Europese betaalmethode Request to Pay

‘Je zou Request to Pay (RtP) kunnen zien als een soort Europese iDEAL-oplossing.’

Lees meer

Hoe rendabel is het om als webshop een eigen giftcard te hebben?

Cadeaubonnen, giftcards, fashioncheque’s hoe relevant zijn deze voor webwinkels? En zijn giftcards een effectief hulpmiddel tijdens corona? Buckaroo onderzocht het.

Lees meer

Webinar: het effect van COVID-19 op consumentengedrag

Op dinsdag 26 mei om 10.00 uur organiseert Buckaroo een webinar in samenwerking met mediapsycholoog Mischa Coster van Grey Matters. Hierin bespreken wij de psychologische effecten van de coronatijd op de consument.

Lees meer

Ad Up, Packaly en Buckaroo starten samenwerking voor lokale winkelier

Ad Up, Buckaroo en Packaly partneren om lokale winkeliers online op weg te helpen tijdens de coronacrisis en daarmee een steuntje in de rug te bieden.

Lees meer