Blog

Verrijk je checkout met de Belfius betaalbutton

Iedere consumenten met een Belfius betaalrekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button. Zij kunnen voor de Belfius betaalknop in de checkout kiezen, om deze vervolgens af te ronden in hun online bankomgeving.

Lees meer

Een Belgische webwinkel? Dan mag KBC niet ontbreken in de checkout

KBC is een Belgische grootbank en tevens een populaire betaalkeuze in de checkout. In een Belgische webshop mag de KBC-Betaalknop niet ontbreken op de betaalpagina.

Lees meer

Vanaf 1 juli 2021: Nieuwe btw-regels voor e-commerce in de EU

Vanaf 1 juli 2021 wijzigen de e-commerce regelingen voor btw-ondernemers die internationaal online verkopen aan consumenten in andere EU-landen.

Lees meer

Geen excuses of uitvluchten meer: hoe dit online platform je gezonder helpt leven

Door corona kunnen we al een tijd niet meer naar de fitness. Maar laten we eerlijk zijn: ook voor COVID-19 trokken we nu en dan eens de uitvluchten-schuif open om niet te moeten gaan, toch? Maar daarvoor heeft FitChannel een oplossing gevonden!

Lees meer

Buckaroo en FeWeb City Golf event do 24 juni

FeWeb en Buckaroo organiseren samen op 24 juni een City Golf tour door de prachtige stad Brussel. Hierbij combineren we onze gezamenlijke interesse in e-commerce met een leuke middag. Wil jij hierbij zijn en kennis maken met ons en andere ondernemers. Meld je dan aan!

Lees meer

Buckaroo en Safeshops City Golf event 22 juni

Safeshops en Buckaroo organiseren samen op 22 juni een City Golf tour door Mechelen. Hierbij combineren we onze gezamenlijke interesse in e-commerce met een leuke middag. Wil jij hierbij zijn en kennis maken met ons en andere ondernemers. Meld je dan aan!

Lees meer

Buckaroo en Becommerce City Golf event 15 juni

Keurmerk BeCommerce en Buckaroo organiseren samen op 15 juni een City Golf tour door Brussel. Hierbij combineren we onze gezamenlijke interesse in e-commerce met een leuke middag. Wil jij hierbij zijn en kennis maken met ons en andere ondernemers. Meld je dan aan!

Lees meer

Buckaroo en FeWeb City Golf event di 8 juni

FeWeb en Buckaroo organiseren samen op 8 juni een City Golf tour door de prachtige stad Brussel. Hierbij combineren we onze gezamenlijke interesse in e-commerce met een leuke middag. Wil jij hierbij zijn en kennis maken met ons en andere ondernemers. Meld je dan aan!

Lees meer

Partnership Buckaroo en Payconiq voor online betalen via smartphone

De samenwerking tussen Buckaroo en Payconiq maakt het mogelijk voor webwinkeliers om de mobiele betaalmethode aan te bieden in de check-out. Betalen kan via een QR-code met de smartphone.

Lees meer