Blog

Wil jij ook een financieel gezonde organisatie?

Wil jij jouw facturatiedienst ontlasten en zelf meer overzicht? Dan is een creditmanagement tool het overwegen waard. Ontdek wat de voordelen zijn van digitaal credit management voor jouw bedrijf.

Lees meer

Hoe bereid je jouw webshop voor op Black Friday?

Black Friday is inmiddels helemaal opgenomen in het Nederlandse koopgedrag. Dat voert de druk op voor de ondernemer: hoe zorg je dat je opvalt? En hoe bereid je je onderneming aan de achterkant voor op grote drukte?

Lees meer

Black Friday wordt Pink Friday

Dit jaar verandert Black Friday in #PinkFriday. Op vrijdag 26 november zijn alle Payconiq-transacties (online en in de winkel) gratis voor Payconiq-handelaars en handelaars die Payconiq via ons aanbieden.

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer

UPDATE - Buckaroo wint samen met POM de Innovation Award! 🏆

Buckaroo is genomineerd voor drie BeCommerce awards: de consumer journey/UserX Award, de Innovation Award en de Payment Award. Voor alle drie de nominaties heeft Buckaroo zich aangemeld met de POM-betaaloplossing.

Lees meer

Jouw webshop scoort beter met een doordachte en vlotte betaalservice

Het is een veel voorkomend probleem: klanten die hun winkelwagentje vullen, maar hun betalingsproces niet afronden. Hoe je dit kan vermijden?

Lees meer

Waar moet ik op letten bij de keuze in betaalprovider?

Online betalen wordt steeds populairder. Daarom wordt het als webshopeigenaar steeds belangrijker om online aanwezig te zijn. Maar hoe kies je een betaalprovider die je vooruit helpt? 

Lees meer

Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit?

In opdracht van ShoppingTomorrow onderzocht GfK de toekomst van ons koopgedrag op basis van een onderzoek onder 1.014 Nederlandse consumenten. Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit volgens de consument?

Lees meer

Waarom User Experience belangrijk is, ook bij jouw webshop

User Experience is een essentieel – misschien zelfs wel hét belangrijkste – aspect van je webshop. Het helpt jouw bezoekers op een gebruiksvriendelijke manier de weg door jouw webshop te vinden via de juiste call to actions.

Lees meer