Blog

Webwinkel Vakdagen hét ecommerceevent van de Benelux

Buckaroo is dit jaar weer terug op de Webwinkel Vakdagen. Deze editie van de WWVD staat de Buckaroo-stand in het teken van het sponsorship van BEAT Cycling. Together we beat the ordinary! Je vindt Buckaroo op standnummer 322 tegenover de grote keynotezaal.

Lees meer

Financieel gezond door geautomatiseerd debiteurenbeheer

Druk, druk, druk… is een antwoord dat je misschien wel vaker geeft wanneer mensen je vragen of de zaken goed gaan. Zelfs in drukke periodes blijft het belangrijk om te waken over een stipte betaling van je klanten.

Lees meer

Belgische e-commerce toont 39% meer transacties in 2021

56.642 webshops, 11.7 miljard euro aan omzet en 150 miljoen transacties in het Belgische online betaallandschap - in de zesde editie van de E-commerce Barometer brengt SafeShops het Belgische onlinebetaallandschap in beeld.

Lees meer

Statement betreffende de situatie in Oekraïne

As a licensed financial institution in the Netherlands, Buckaroo is closely monitoring the situation in Ukraine and is obliged to follow the relevant instructions from the Dutch Government as well as the EU and UN when it comes to sanctions.

Lees meer

Zelf een marktplaats beginnen, waar moet je aan denken?

Is er nog wel ruimte voor een nieuwe marktplaats, met grote spelers zoals bol.com, Coolblue, Ebay en andere magnaten? In deze blog vertellen we je meer over marktplaatsen en split-payments: wat is het en hoe werkt het?

Lees meer

Betalen met Tinka uitkomst voor duurdere aankopen

Een nieuw bankstel, een eetkamertafel of een HiFi-set. Ook grote en duurdere aankopen doen we steeds vaker online. Durf je als consument vooraf met iDEAL te betalen, of kies je toch liever voor de zekerheid van achteraf betalen?

Lees meer

Buckaroo nieuwe sponsor van wielerclub BEAT Cycling

Buckaroo stapt in als sponsor van het Vlaams-Nederlandse BEAT Cycling. Binnen de sponsorovereenkomst gaat Buckaroo wielerclub BEAT Cycling ondersteunen in haar sportieve ambities én actief bijstaan in de ontwikkeling van haar businessmodel.

Lees meer

Nieuwjaarsboodschap van CEO Paul Scholten

Namens heel Buckaroo wensen we iedereen een gezond en voorspoedig 2022! In deze nieuwjaarsboodschap kijken we terug op een jaar dat opnieuw in het teken stond van de pandemie, maar blikken we ook vooruit op onze plannen om te blijven groeien in het nieuwe jaar.

Lees meer

Vintageplatform Just Waldo over de uitdagingen en kansen van marketplaces

FashionUnited sprak met Grécie van Innis, founder van online vintagemarketplace Just Waldo. Een interview over vintagestukken, het screenen van sellers en split-payments.

Lees meer