Stuur een iDEAL betaallink

Betalen per e-mail, QR of SMS

iDEAL betalen via e-mail en sms

iDEAL wordt vaak in webshops gebruikt als directe betaalmethode. Maar je kan iDEAL ook inzetten voor betalingen achteraf en betalingen via iDEAL QR. Dat doe je door een iDEAL betaallink mee te sturen in een e-mail of sms. Die betaallink leidt de consument naar een betaalpagina. Met die link kan je naast iDEAL ook andere betaalmethoden aanbieden, zoals creditcard en PayPal. De consument kan de gewenste betaalmethode zelf selecteren op de betaalpagina.

De voordelen van een betaallink

  • Eenvoudig digitaliseren van je facturatieproces
  • Facturen worden sneller betaald met een betaallink
  • Volledig op te maken in eigen huisstijl
  • Ook te gebruiken voor betaalherinneringen
  • Aanbod van diverse betaalmethoden: iDEAL, PayPal en meer
  • Uitgebreide payment rapportagemogelijkheden

Zelf je betaalverzoek personaliseren

De e-mail of sms met de betaallink kan je naar wens opmaken. Jij bepaalt zelf de vormgeving en tekst. Een digitale factuur of ander betaalverzoek wordt beter ontvangen en betaalt wanneer het de look and feel van je eigen bedrijf heeft.

Hoe maak je een betaalherinnering zo klantvriendelijk mogelijk?

Het percentage betaalde facturen wordt mede beïnvloed door het optimaal inrichten en vormgeven van je betaalherinnering. Bekijk onze tips.

Lees meer

Hoe mobiele betaaldiensten je conversie verhogen

Apple Pay is nu ook in Nederland beschikbaar voor webshops. Klanten laten betalen via dit soort mobiele betaaldiensten is gemakkelijk én goed voor je conversie, vertelt CTO Jelle Hoes van Buckaroo.

Lees meer