Creditcardbetalingen via Mastercard, Visa, American Express

De bekendste internationale online betaalmethodes

Wat zijn creditcards?

Als Payment Service Provider handelen wij de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor MasterCard, Visa en American Express. Dat zijn de drie belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn, verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo kan je als verkoper wél de betaalmethode aanbieden, maar krijg je niet de creditcardgegevens te zien. Een aangename oplossing in het kader van AVG.

Hoe werken creditcardbetalingen?

Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een aangenaam betaalmiddel voor de online consument.

Creditcardbetalingen dragen veiligheid in een hoog vaandel. Via 3-D Secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Ook houdt Buckaroo strakke monitoring op die transacties, je kan zelf ook met de software van Buckaroo beveiligingsregels opstellen. Denk aan een maximum bedrag, herkomst of dergelijk.

Voordelen van creditcardbetalingen

  • Internationale betaalmethode met wereldwijd bereik
  • De drie populairste creditcards in een keer gekoppeld
  • Extra veiligheidschecks dankzij 3-D Secure en SafeKey
  • Recurring payments met creditcard mogelijk

Recurring betalingen voor abonnementen en herhaalaankopen

Maandelijks of wekelijks incasseren van de creditcard? Dat kan. Vaak gaat automatische incasso nog via SEPA Direct Debit van de bankrekening. Maar periodieke afschrijving van de creditcard kan ook.

 

Een andere mogelijkheid is om het creditcardnummer van je klant te onthouden. Voor een volgende keer. Daarbij herkent en onthoudt Buckaroo de eerder ingevoerde gegevens van de creditcardbetaler, zodat er opnieuw geincasseerd kan worden. Bij herhaalbetalingen worden geen kaartgegevens gevraagd, zodat bedrijven niet over die vertrouwelijke gegevens van hun klanten beschikken.

Wat is Strong Customer Authentication (SCA)?

Op 14 september 2019 gaat PSD2 van kracht. Een nieuwe veilige regelgeving voor het Europese betalingsverkeer. Strong Customer Authentication (SCA) is een onderdeel van deze wetgeving. Wat moet je als webshop of online retailer weten? 

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer