Carte Bleue - de Franse online betaalmethode

Verkrijgbaar via onze plug-ins

Wat is Carte Bleue?

Ben je actief in Frankrijk en wil je je Franse klanten een optimale betaalervaring bieden? Dan kan je niet zonder Carte Bleue. Carte Bleue is een Visa branded debetkaart en is de populairste betaalmethode van Frankrijk. Dat blijkt uit het feit dat Carte Bleue meer dan 60 miljoen kaarthouders heeft, wat de betaalkaart onmisbaar maakt voor jou als ondernemer. Deze populaire betaalkaart wordt uitgegeven door alle grote Franse banken. De helft van alle betaalkaarten is geschikt om online betalingen mee uit te voeren. Het gaat dan om alle Carte Bleue kaarten waarop het “Verified by Visa” logo op te vinden is. Alle klanten met die betaalkaarten kunnen veilig online afrekenen in jouw webshop.

Hoe werkt het aansluitproces van Carte Bleue?

Het implementeren van Carte Bleue is snel en eenvoudig te realiseren. Met behulp van onze standaard plug-ins voor de meest populaire e-commerce pakketten als Magento, Woocommerce en Prestashop is de integratie snel te regelen.

 

Deze Franse banken zijn aangesloten bij Carte Bleue
BNP, CCF, Crédit du Nord, CIC, Crédit Lyonnais en Société Générale rekeninghouders ontvangen een Carte Bleue by Visa kaart, waarmee zij vervolgens online kunnen afrekenen.

 

Tegoedvoucher

Voordelen van Carte Bleue

  • Meest populaire betaalmethode van Frankrijk
  • De Franse branded debetkaart van Visa
  • Extra veiligheid dankzij 3-D Secure Verified by Visa
  • Betaalschermen zijn meertalig opgezet