Retail

Uitgebreide betaaloplossingen voor retailers

Buckaroo en retail

De retailbranche is breed: huishoudelijke artikelen, tuinmeubels, dierenbenodigdheden, elektronica en meer. Home & Garden vertegenwoordigd 21% van de online verkopen. Ook bij Buckaroo zijn veel retailmerken en webshops aangesloten, voor hen werken we dagelijks aan de ideale betaalstrategie.

De meest gevraagde betaaloplossingen:

  • Populaire en nieuwe betaalmethoden
  • Achteraf¬†betalen en betaallinks
  • Subscription Services incl. debiteurenbeheer
Afbeelding: Smartphonehoesjes.nl
Afbeelding: Smartphonehoesjes.nl

Specialist in retail

Buckaroo bedient een gezonde mix van grote merken en nieuwe spelers. Met diverse kennissessies en whitepapers willen wij retailers inspireren het beste uit hun betaalstrategie te halen.

Populaire en nieuwe betaalmethoden

Als payment service provider zijn we op de hoogte van de nieuwste betaalmethoden. Online zijn een kredietkaart en Bancontact vaak een populaire manier van online betalen. Toch vragen steeds meer consumenten om achteraf betaalmethoden als AfterPay en Klarna. Verkoop je ook internationaal? Dan mag PayPal niet ontbreken. De perfecte betaalmix? Dat verschilt per retailbranche, doelgroep en markt. Een flexibele check-out is daarom een must.

Buckaroo Smart Checkout, zelflerend en mobile friendly.

Koppeling met e-commercesoftware

Magento, WooCommerce of maatwerk. Soms via een plug-in. En anders via een API. Maar √°ltijd up-to-date, gemakkelijk te implementeren en met de nieuwste betaalmethoden.

Nieuwe manieren van betalen

Achteraf betalen en betaallinks

Online shoppen slaat nieuwe wegen in. Zo krijgen klanten de gelegenheid om achteraf te betalen of in gedeeltes. Stuur je een factuur? Stuur dan direct een digitaal betaalverzoek mee. En zorg voor geautomatiseerde opvolging, voor wanneer jouw klant de factuur niet op tijd betaalt. In de Buckaroo Plaza kan je zelf een betaalflow instellen en betaallinks aanmaken. Die kunnen worden verstuurd per mail, post of sms.

Subscription Services en debiteurenbeheer

Een abonnementsmodel? Subscription Services? Businessmodellen worden aangepast en de betaalstrategie is daarin steeds vaker de leidraad. Retailondernemers zijn creatief en bieden naast producten ook diensten aan. Oftewel subscription services. Wat je verdienmodel ook is, bij Buckaroo denken we graag mee in alle manieren van betalen.

Buckaroo Subscription Services: automatisch abonnementenbeheer.
Buckaroo Subscription Services: automatisch abonnementenbeheer.

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper Subscription Services

Van product naar service

Download de whitepaper en doe inspiratie op met Nederlandse praktijkvoorbeelden van nieuwe verdienmodellen en betaalstrategieen. 

Advies op maat?

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van retail. Samen denken wij graag de betaalstrategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer lezen over betalen en de retailbranche?

Buckaroo brengt Apple Pay naar Nederlandse merchants

Payment Service Provider Buckaroo maakt vandaag bekend Apple Pay aan te bieden voor Nederlandse webshops. De betaalmethode maakt mobiele betalingen gemakkelijk, veilig en snel.

Lees meer

Betalen met creditcard kan nu op eigen betaalpagina

Soms best een conversiekiller, zo’n tussenscherm voor creditcardbetalingen. Daar heeft Buckaroo een oplossing voor: client-side encryption (CSE).

Lees meer

Buckaroo introduceert Smart Checkout

Buckaroo introduceert Smart Checkout. Kenmerkend is de self-learning technologie die zich aanpast aan de betaalvoorkeur(en) van de consument.

Lees meer