Meld je aan voor het live event ‘Groeien met marketplaces’

Op donderdag 23 september om 14:00 uur organiseert Buckaroo samen met BeCommerce het live event ‘Groeien met marketplaces’. Deelname aan het event is gratis, er is plek voor maximaal 100 personen.

Tijdens dit event krijg je alle tips en inzichten om jouw organisatie verder te laten groeien. Sprekers als Cor Molenaar, Wim Mathues, Brecht Kaes, Kevin Van der Straeten, Niels Jaspers en Steven Van Den Ouwenland, die allemaal op hun eigen manier gespecialiseerd zijn in de e-commercesector, delen hun kennis, inzicht of ervaring op gebied van marketplaces.

We kijken er naar uit om elkaar weer in het echt te ontmoeten en te netwerken. Daarom vindt het evenement plaats op een bijzondere locatie in Antwerpen, België: de Stadsfeestzaal – Meir 78. Voor toegang tot het evenement is een negatieve test of vaccinatiebewijs vereist.

 

Voor meer informatie bekijk de evenementspagina. of Hier kun je je ook eenvoudig aanmelden voor het event.

Deelname aan het evenement is gratis en vrijblijvend.

Buckaroo sponsort BeCommerce Marketplace Award 2021

Is jouw onderneming actief binnen de Belgische e-commercesector? Doe dan mee aan de BeCommerce Awards 2021! Buckaroo sponsort de categorie: marketplaces. 🏆

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments”  

Lees meer

Bancontact WIP: one-click en recurring payments via Buckaroo

Met Bancontact WIP kunnen partijen die Belgische betalingen verwerken via Buckaroo gebruikmaken van One-Click-Payments en Recurring Payments via Bancontact.

Lees meer