Buckaroo sponsort BeCommerce Marketplace Award 2021

UPDATE 14 okt. - DE UITSLAG VAN DE BECOMMERCE AWARDS 2021 IS BEKEND

Buckaroo feliciteert RingTwice met de winst van de Marketplace Award! 🥇

Dit jaar sponsort Buckaroo de BeCommerce Platform Award 2021. Tien deelnemers worden beloond in verschillende categorieën van start-up award tot logistics award. Daarnaast wordt de jury’s favoriet en de publieksfavoriet verkozen. 

 

BeCommerce representeert de Belgische e-commercesector. Je kent BeCommerce wellicht van het vertrouwenskeurmerk op diverse Belgische websites. Sinds de start van de vereniging organiseert zij een gala voor de meest inventieve en competitieve bedrijven binnen de e-commercesector.

The Platform Award

Je kunt in verschillende categorieen een BeCommerce Award winnen. Zo is er de Start-up Award, de Consumer Journey/UserX Award, de Cross-border Award, de Sustainability Award, de Innovation Award, de Omnichannel Award, de Advertising Campaign Award, de Payment Award, de Logistics Award en -last but not least- de Platform Award

 

The Platform Award, ook wel Marketplace Award, is een prijs die gesponsord wordt door Buckaroo. Buckaroo is begin 2020 gestart met het aanbieden van payment oplossingen voor marketplaces. Deze vraag ontstond omdat blijkt dat consumenten hun zoektocht naar een product of dienst startten op een marktplaats. De marktplaats verwijst consumenten vervolgens naar desbetreffende webshop. Of, wat vaker aan de orde is, ze bundelen het aanbod van verschillende producten of diensten op hun eigen platform. Hierdoor ontstaan in het checkout-proces zogeheten mixed baskets. Winkelwagentjes met producten of diensten van verschillende leveranciers. Omdat deze split-payments in goede banen te leiden heeft Buckaroo een oplossing: Buckaroo Marketplace Split-Payments.

De e-commercewereld ontwikkelt zich snel. En de kans om een succesvolle branche of niche marktplaats te worden, ligt er nú.

 

 

Genomineerden Platform Award 2021

Enkele genomineerden voor The Platform Award zijn:

Listminut - het allereerste platform dat door de regering werd goedgekeurd om aan zijn dienstverleners een voordelige fiscale regeling aan te bieden.

Lensplaza - biedt een groot assortiment lenzen van verschillende merken: maandlenzen, gekleurde contactlenzen, hard of zachte lezen.

Matcha TheGreen Gold - een site voor de Japanse poederthee Matcha en (thee)benodigdheden die passen in een healthy lifestyle.

 

👉 Bekijk de volledige genomineerdenlijst hier

 

 

Meedoen aan de BeCommerce Awards?

Om deel te nemen aan de BeCommerce Awards dien je een file in. Daarbij beantwoord je twee vragen over jouw onderneming en een aantal specifieke vragen over de productcategorie waarin je deelneemt. In jouw showcase toon je tegen welke probleem je bent aangelopen met je onderneming, welke oplossing je daarvoor aandraagt en hoe jouw bedrijf, de consument of de samenleving daar de vruchten van plukt. 

 

Schrijf je hier in voor de 16e editie op 13 oktober, 2021*:

Registreer hier

 

*Let op: aanmelden kan nog tot 22 augustus aanstaande, voor het aanleveren van de files krijg je iets langer de tijd namelijk tot 5 september.

Partnership BeCommerce & Buckaroo

Al sinds Buckaroo actief is in de Belgische markt, werkt Buckaroo samen met BeCommerce. Achter het keurmerk van BeCommerce zit een vereniging die kennis en ervaringen van ondernemingen in de Belgische e-commerce actief samenbrengt. Het motief hiervoor is de ambitie om de sector in het geheel te laten groeien. Daarin deelt BeCommerce een visie met Buckaroo.

Brecht Kaes, Head of Belgium Buckaroo: “Buckaroo heeft de ambitie om de Belgische e-commerce sector te ondersteunen en te laten groeien; een goede online betaalstrategie is immers cruciaal. Ook BeCommerce deelt die ambitie, dus een partnership met BeCommerce is voor ons dan ook een logische stap.”

 

Lees ook:

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Payment Service Provider Buckaroo opent vandaag haar kantoor in Brussel.

Lees meer

Buckaroo start met split-payments voor online marktplaatsen

Buckaroo heeft een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen. “We zien een toenemende behoefte in split-payments”  

Lees meer

Geen excuses of uitvluchten meer: hoe dit online platform je gezonder helpt leven

Door corona kunnen we al een tijd niet meer naar de fitness. Maar laten we eerlijk zijn: ook voor COVID-19 trokken we nu en dan eens de uitvluchten-schuif open om niet te moeten gaan, toch? Maar daarvoor heeft FitChannel een oplossing gevonden!

Lees meer