Buckaroo en Becommerce City Golf event 15 juni

Het is oud nieuws om te vertellen dat de afgelopen 16 maanden erg vreemd zijn geweest. De afstand tussen mensen werd letterlijk groter, iedereen heeft zich gigantisch moeten aanpassen. Anderzijds vertraagde de Ecom-sector geenszins en de digitalisering heeft op raketsnelheid onze maatschappij bereikt. Het was geen kwestie meer van “zouden we?” maar “hoe snel kunnen we?”. Deze periode heeft het uiterste van ons allen gevergd maar heeft er ook voor gezorgd dat we in een stroomversnelling van innovatieve ideeën en theorieën terecht zijn gekomen. Net daarom, omdat het nu eindelijk terug kan en mag, organiseren wij een real life gathering om met elkaar, van digitale ondernemer tot digitale ondernemer, onze opgedane ervaringen en kennis te delen.

Buckaroo en Becommerce nodigen je uit

“Greatest Belgian Ecom innovators brought together”.


BeCommerce is dé vzw die ondernemingen actief in de Belgische e-commerce samenbrengt via het BeCommerce vertrouwenskeurmerk.

 

We hebben gekozen voor de Citygolf ervaring, deze leent zich er perfect toe om fun & business te combineren. City Golf (stadsgolf) is een vernieuwende variant van een toeristische rondleiding, waarbij beleven en optimaal genieten centraal staan. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Wandel langsheen de Brusselse hotspots en ontdek verborgen plekjes terwijl u stadsgolf speelt. Maak kennis met leuke buurten, gastvrije pleinen en bijzondere straatjes terwijl je met elkaar kan keuvelen.


Na de citygolf nodigen we jullie graag verder uit voor een hapje en drankje op een bijzonder pittoreske locatie in Brussel, vlakbij de Grote Markt.

Programma

• Datum: donderdag 15/06 om 13:45
• Waar: Brussel Grote Markt
• Wat: Citygolf Brussel nadien een hapje en drankje.
• Extra: uitreiking City Golf beker, winnaar van de dag.
• Einde: tussen 18.00-19.00 uur

Aanmelden voor het event

Wil jij zaken en plezier combineren met onze experts? Meld je dan aan via onderstaande button.