Black Friday wordt Pink Friday

Payconiq-transacties zullen gratis zijn op 26/11/21

Dit jaar verandert Black Friday in #PinkFriday. Op vrijdag 26 november zijn alle Payconiq-transacties (online en in de winkel) gratis voor Payconiq-handelaars en handelaars die Payconiq via ons aanbieden. Bovendien gaat er per transactie 5 cent naar Think Pink (met een limiet van € 5.000), een vereniging zonder winstoogmerk die strijdt tegen borstkanker.

Moedig uw klanten dus aan om op 26 november met Payconiq te betalen via hun Payconiq by Bancontact-app. Zo steunen ze niet alleen hun lokale handelaar, maar ook Think Pink. We hopen op een recorddag op Pink Friday!

Nog geen Payconiq-handelaar?

Er zijn vele voordelen! Zo biedt Payconiq een gegarandeerde uitbetaling. Uw klanten kunnen via hun smartphone betalen in de winkel en er facturen of rekening mee betalen. Vlot en veilig voor uw klanten, maar ook voor u als handelaar. Vraag hier Payconiq aan.

Deze blog is direct overgenomen van onze partner Payconiq.

Lees ook:

Partnership Buckaroo en Payconiq voor online betalen via smartphone

De samenwerking tussen Buckaroo en Payconiq maakt het mogelijk voor webwinkeliers om de mobiele betaalmethode aan te bieden in de check-out. Betalen kan via een QR-code met de smartphone.

Lees meer

Verrijk je checkout met de Belfius betaalbutton

Iedere consumenten met een Belfius betaalrekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button. Zij kunnen voor de Belfius betaalknop in de checkout kiezen, om deze vervolgens af te ronden in hun online bankomgeving.

Lees meer

Een Belgische webwinkel? Dan mag KBC niet ontbreken in de checkout

KBC is een Belgische grootbank en tevens een populaire betaalkeuze in de checkout. In een Belgische webshop mag de KBC-Betaalknop niet ontbreken op de betaalpagina.

Lees meer