Blog

Buckaroo nieuwe sponsor van wielerclub BEAT Cycling

Buckaroo stapt in als sponsor van het Vlaams-Nederlandse BEAT Cycling. Binnen de sponsorovereenkomst gaat Buckaroo wielerclub BEAT Cycling ondersteunen in haar sportieve ambities én actief bijstaan in de ontwikkeling van haar businessmodel.

Lees meer

Nieuwjaarsboodschap van CEO Paul Scholten

Namens heel Buckaroo wensen we iedereen een gezond en voorspoedig 2022! In deze nieuwjaarsboodschap kijken we terug op een jaar dat opnieuw in het teken stond van de pandemie, maar blikken we ook vooruit op onze plannen om te blijven groeien in het nieuwe jaar.

Lees meer

Vintageplatform Just Waldo over de uitdagingen en kansen van marketplaces

FashionUnited sprak met Grécie van Innis, founder van online vintagemarketplace Just Waldo. Een interview over vintagestukken, het screenen van sellers en split-payments.

Lees meer

Keensight Capital verwerft meerderheidsbelang in Buckaroo van Blackfin Capital

Keensight Capital verwerft meerderheidsbelang in Buckaroo van Blackfin Capital. Paul Scholten: "We zijn enthousiast dat we Keensight kunnen verwelkomen als onze partner in deze nieuwe fase van groei."

Lees meer

Wil jij ook een financieel gezonde organisatie?

Wil jij jouw facturatiedienst ontlasten en zelf meer overzicht? Dan is een creditmanagement tool het overwegen waard. Ontdek wat de voordelen zijn van digitaal credit management voor jouw bedrijf.

Lees meer

Hoe bereid je jouw webshop voor op Black Friday?

Black Friday is inmiddels helemaal opgenomen in het Nederlandse koopgedrag. Dat voert de druk op voor de ondernemer: hoe zorg je dat je opvalt? En hoe bereid je je onderneming aan de achterkant voor op grote drukte?

Lees meer

Black Friday wordt Pink Friday

Dit jaar verandert Black Friday in #PinkFriday. Op vrijdag 26 november zijn alle Payconiq-transacties (online en in de winkel) gratis voor Payconiq-handelaars en handelaars die Payconiq via ons aanbieden.

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer

UPDATE - Buckaroo wint samen met POM de Innovation Award! 🏆

Buckaroo is genomineerd voor drie BeCommerce awards: de consumer journey/UserX Award, de Innovation Award en de Payment Award. Voor alle drie de nominaties heeft Buckaroo zich aangemeld met de POM-betaaloplossing.

Lees meer