Blog

Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit?

In opdracht van ShoppingTomorrow onderzocht GfK de toekomst van ons koopgedrag op basis van een onderzoek onder 1.014 Nederlandse consumenten. Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit volgens de consument?

Lees meer

Waarom User Experience belangrijk is, ook bij jouw webshop

User Experience is een essentieel – misschien zelfs wel hét belangrijkste – aspect van je webshop. Het helpt jouw bezoekers op een gebruiksvriendelijke manier de weg door jouw webshop te vinden via de juiste call to actions.

Lees meer

Meld je aan voor het live event ‘Groeien met marketplaces’

Op 23 september organiseert Buckaroo samen met BeCommerce het live event 'Groeien met marketplaces'. Hier delen grote sprekers hun ervaringen op het gebied van marketplaces en ontvang je gratis tips en inzichten om jouw onderneming te laten groeien.

Lees meer

Buckaroo sponsort BeCommerce Marketplace Award 2021

Is jouw onderneming actief binnen de Belgische e-commercesector? Doe dan mee aan de BeCommerce Awards 2021! Buckaroo sponsort de categorie: marketplaces. 🏆

Lees meer

Een vlotte checkout-ervaring door te kijken naar je doelgroep

Een vlekkeloze, vlotte betaalervaring afgestemd op jouw doelgroep, creëert een hemelse checkout-ervaring. Hoe bereik je dat?

Lees meer

Heb ik een credit management tool nodig voor mijn webshop?

Doe jij alles nog handmatig via Excel en verstuur je je herinneringen via Outlook? Als je webshop straks gaat uitbreiden, dan is dit niet meer vol te houden.

Lees meer

Een betere checkout-ervaring in 1-2-3

Hoe optimaliseer je je checkout zodat bezoekers jouw webshop niet verlaten zonder af te rekenen? Maak het afrekenproces zo simpel mogelijk om te voorkomen dat klanten afgeleid raken en je vroegtijdig webshop verlaten.

Lees meer

Verrijk je checkout met de Belfius betaalbutton

Iedere consumenten met een Belfius betaalrekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button. Zij kunnen voor de Belfius betaalknop in de checkout kiezen, om deze vervolgens af te ronden in hun online bankomgeving.

Lees meer

Een Belgische webwinkel? Dan mag KBC niet ontbreken in de checkout

KBC is een Belgische grootbank en tevens een populaire betaalkeuze in de checkout. In een Belgische webshop mag de KBC-Betaalknop niet ontbreken op de betaalpagina.

Lees meer