De Payment Service Provider in België achter al jouw online betalingen

Van een smart checkout voor e-commerce en marketplaces, tot complete betaaloplossingen voor abonnementen en openstaande facturen.

Buckaroo België bestaat één jaar

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Onze uitgebreide betaaloplossingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Buckaroo wint BeCommerce Innovation Award

Op 10 oktober 2021 hebben wij samen met POM de Innovation Award voor onze gezamenlijke Bancontact WIP betaaloplossing gewonnen! 🏆

BeCommerce Innovation Awards

We enable growth

Elke consument wil snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Samen met jou kijken we waar we winst kunnen behalen in het betaalproces om jou te helpen groeien.

Buckaroo checkout voorbeeld

Nieuws en blogposts:

Webwinkel Vakdagen hét ecommerceevent van de Benelux

Buckaroo is dit jaar weer terug op de Webwinkel Vakdagen. Deze editie van de WWVD staat de Buckaroo-stand in het teken van het sponsorship van BEAT Cycling. Together we beat the ordinary! Je vindt Buckaroo op standnummer 322 tegenover de grote keynotezaal.

Lees meer

Financieel gezond door geautomatiseerd debiteurenbeheer

Druk, druk, druk… is een antwoord dat je misschien wel vaker geeft wanneer mensen je vragen of de zaken goed gaan. Zelfs in drukke periodes blijft het belangrijk om te waken over een stipte betaling van je klanten.

Lees meer

Belgische e-commerce toont 39% meer transacties in 2021

56.642 webshops, 11.7 miljard euro aan omzet en 150 miljoen transacties in het Belgische online betaallandschap - in de zesde editie van de E-commerce Barometer brengt SafeShops het Belgische onlinebetaallandschap in beeld.

Lees meer

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper De ideale betaalstrategie

Een klantvriendelijk betaalproces

In de whitepaper "De ideale betaalstrategie" vind je een overzicht van alle populaire betaalmethoden en tips voor een klantvriendelijk betaalproces.

Buckaroo is partner van:

Advies van onze experts

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor partijen in de e-commerce, retail, fashion en meer. Van gevestigde bedrijven tot nieuwe spelers. We bieden oplossingen voor elke stap in het betaalproces.

Neem contact op

Onze payment professionals zijn dagelijks bereikbaar voor al je betaalvragen. Hoe kunnen we je helpen?

of bel +3223202950

Meer uit je betaalstrategie halen?